Держдеп зреагував на заяву Путіна про армію РФ як найсильнішу у світі

Держдеп зреагував на заяву Путіна про армію РФ як найсильнішу у світі

Укрінформ
Збройні сили Сполучених Штатів безперечно мають сьогодні найпотужніший потенціал, ніж будь-яка інша країна за всю історію людства.

Таку відповідь на заяву Путіна про "найсильнішу" у світі російську армію озвучив у четвер речник Державного департаменту США Джон Кірбі, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Я не думаю, що в усій історії людства, будь-коли, будь-хто був настільки боєздатним у військовому плані, настільки розвиненим, потужним, організованим та забезпеченим, як збройні сили Сполучених Штатів сьогодні", - заявив офіційний представник американського відомства.

Він підкреслив, що високий рівень професіоналізму, практичних навичок та можливостей американських військових взагалі не піддаються жодним сумнівам. "Америка може по праву пишатися своїми чоловіками й жінками, які носять форму та захищають її інтереси по всьому світу", - заявив Кірбі, який раніше тривалий час служив речником Міністерства оборони США.

Як повідомлялося раніше, президент РФ Володимир Путін у четвер заявив під час засідання колегії міноборони в Москві, що вважає російську армію найпотужнішою у світі. Щоправда, під час заяви він зробив обмовку, що РФ "сильніша за будь-якого потенційного агресора", поставивши Росію в один ряд із загарбниками в міжнародному масштабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-