Трамп знайшов собі ще одного радника

Трамп знайшов собі ще одного радника

Укрінформ
Обраний президент США Дональд Трамп офіційно заявив про свій намір призначити колишнього менеджера своєї кампанії та палкого захисника його інтересів у мас-медіа Келліан Конвей радником у своєму новому кабінеті.

Про це пише в четвер центральне американське видання The New York Times.

"Келліан Конвей, республіканська соціолог і стратег, яка допомогла привести обраного президента Дональда Трампа до перемоги в листопаді, буде призначена радником президента, ставши найбільш високопоставленою жінкою в його адміністрації Білому домі", - заявили в четвер у перехідній команді.

Конвей у серпні взяла на себе роль менеджера кампанії Трампа, нагадує видання. Вона доволі часто з'являється на телебаченні, щоб підтримати мільярдера, особливо в період скандалів чи суперечок.

У заяві Трампа з приводу призначення Конвей наголошується, що вона продовжить виконувати роль "близького радника" президента та допомагатиме втілювати його пріоритети, а також доставляти його меседжі з Білого дому.

"Вона є невтомним і наполегливим адвокатом мого порядку денного та має дивовижні ідеї про те, як ефективно передавати наші послання. Я радий, що вона буде частиною моєї високопоставленої команди в західному крилі (Білого дому – ред.)", - заявив Трамп.

Раніше Келліан Конвей була улюбленим стратегом для консервативних кандидатів, таких як Ньют Гінгріч у президентських перегонах 2012 року. Крім того, вона була радником обраного віце-президента Майка Пенса в процесі його балотування на пост губернатора штату Індіана.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-