Польський власник “берлінської” вантажівки стверджує, що її викрали терористи

Польський власник “берлінської” вантажівки стверджує, що її викрали терористи

Укрінформ
Польський власник вантажівки, на якій скоєно теракт у Берліні, стверджує, що її могли викрасти терористи, а з водієм, який є його двоюрідним братом, він втратив контакт ще в першій половині дня.

На відеокадрах власник фірми, до якої належить ця вантажівка, не розпізнав осіб, які вискакували з автомобіля після теракту, інформує телеканал tvn24.

“Особа, яка вискочила з вантажівки, це не мій водій”, - заявив власник фірми з автоперевезень Аріель Журавський з міста Гріфін Західнопоморського воєводства Польщі.

За його словами, востаннє він розмовляв з водієм по телефону ще в першій половині дня, а його дружина – після обіду. Після цього вони не можуть встановити з ним зв’язок і побоюються, що терористи щось могли з ним зробити.

“Мій сценарій, як я це бачу на даний момент: з ним (водієм – ред.) щось зробили, викрали цей автомобіль, адже він був практично в самому центрі Берліна і маючи нормальний автомобіль зробили те, що зробили. Даю руку чи ногу на відріз, що той, хто був за кермом і в’їхав (в людей – ред.) в центрі Берліна не був моїм водієм”,- наголосив власник автомобіля.

Нагадаємо: в результаті в’їзду вантажівки у натовп на одному з різдвяних базарів у популярному серед городян і туристів районі Курфюрстендам загинуло не менше дев’яти осіб, ще понад 50 отримали поранення.

У кабіні вантажівки було двоє терористів: один з них був вбитий поліцією, а другий затриманий.

Берлінська поліція розпочала слідство у цій справі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-