У Польщі повторять телезвернення прем’єра до народу

У Польщі повторять телезвернення прем’єра до народу

Укрінформ
Учорашнє телезвернення глави польського уряду Беати Шидло до народу сьогодні ввечері ще раз покажуть на державному телеканалі TVP1.

Це пов’язано з тим, що під час учорашнього звернення, як заявляють владні політики, у багатьох регіонах країни з незрозумілих причин зник телесигнал і люди не змогли подивитися виступ прем’єра, інформує власний кореспондент Укрінформу в Польщі.

“Cьогодні після програми “Новини” (21:00 за київським часом) телеканал TVP1 знову покаже звернення прем’єр-міністра Беати Шидло”,- повідомило інтернет-видання Wpolityce.pl (http://wpolityce.pl/).

Під час провладного мітингу під президентським палацом віце-маршалок Сейму Йоахім Брудзінський сьогодні повідомив, що “за дивним збігом обставин” під час учорашньої трансляції виступу Шидло з незрозумілих причин в шістьох воєводствах Польщі зник телесигнал. Відтак, багато поляків не змогли подивитися виступ прем’єра.

В учорашньому телезверненні Шидло підкреслила, що опозиція розпалює непотрібні негативні емоції у країні і намагається протиставити собі поляків. Прем’єр наголосила, що у Польщі за останній рік здійснено більше позитивних змін, ніж за попередні вісім років попередньої влади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-