Верховний головнокомандувач силами НАТО в Європі відвідав Україну

Верховний головнокомандувач силами НАТО в Європі відвідав Україну

Укрінформ
Командувач Європейським командуванням збройних сил США і Верховний головнокомандувач Об'єднаних збройних сил НАТО в Європі Кертіс Скапарротті відвідав Україну.

Про це кореспонденту Укрінформу в ФРН повідомили з штаб-квартири Об'єднаних збройних сил НАТО в Європі.

«Генерал армії США Кертіс М.Скапарротті відвідав Україну 13-15 грудня», - поінформували в службі.

Під час візиту генерал Скапарротті провів зустрічі з українським міністром оборони Степаном Полтораком і начальником Генерального штабу Віктором Муженком. Темами для обговорення стали співпраця у сфері безпеки, військової реформи і продовження зусиль з побудови міцних відносин між США та Україною.

Крім того американський воєначальник побував у східних регіонах країни, «де він відвідав українські військові підрозділи, які беруть участь у бойових діях з російськими військовими силами і їх маріонетками».

Нагадаємо: це вже другий візит генерала Скапарротті в Україну за останній місяць. Наприкінці листопада він відвідав американських військовослужбовців, які здійснюють підготовку і навчання українських військовослужбовців.

"Сполучені Штати продовжують закликати Росію до негайного припинення окупації Криму і дій щодо дестабілізації України, виконання зобов'язань в рамках Мінських угод", - підкреслюється в повідомленні Командування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-