Поки США здають позиції, Росія та Асад знищують Алеппо – WSJ

Поки США здають позиції, Росія та Асад знищують Алеппо – WSJ

Укрінформ
Повторне захоплення Алеппо урядовими військами президента Сирії Башара Асада є разючим прикладом того, що Вашингтон здає позиції на Близькому Сході.

Про це пише видання The Wall Street Journal з посиланням на європейських та арабських офіційних осіб.

«Ми більше не ведемо переговори. Єдине, що ми робимо – це закликаємо терміново припинити бомбардування, щоб дозволити людям виїхати. Ми підтримували цих людей і не змогли захистити їх», - зазначив високопоставлений чиновник Держдепартаменту, що займається питаннями, пов'язаними з Близьким Сходом.

Адміністрація Обами була виключена з процесу під час нещодавніх переговорів Росії та Туреччини щодо надання гуманітарної допомоги жителям обложеного міста на півночі Сирії, йдеться в статті.

Позиція США навряд чи зміниться при новому президентові Дональду Трампу, який публічно заявляв про те, що вступить у союз із російським президентом Володимиром Путіним у Сирії, щоб боротися з "Ісламською державою" – терористичною організацією, яка контролює територію на півночі і сході країни, зазначає видання.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні в Алеппо обстріляли конвой швидкої допомоги, що перевозив поранених після відновлення угоди про припинення вогню, в результаті чого одна особа загинула, щонайменше четверо отримали поранення.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-