Відмова їхати до Сирії коштувала погонів 12 чеченським військовим – ЗМІ

Відмова їхати до Сирії коштувала погонів 12 чеченським військовим – ЗМІ

Укрінформ
У Росії 12 військовослужбовців підрозділу Міноборони, дислокованого на базі Ханкала під Грозним, було звільнено через відмову їхати до Сирії.

Про це повідомляє "Кавказский узел" із посиланням на джерело.

"Кілька днів тому було проведено стройовий огляд зведеного батальйону військової поліції, який відправлявся до Сирії. Група військових відмовилася від відрядження в "гарячу точку", за що їх звільнили зі служби. Від відрядження відмовилися 12 військових з числа місцевих жителів", - уточнив співбесідник.

Він додав, що в зведений батальйон, військовослужбовці якого направляються до Сирії, входять не лише чеченці, але також дагестанці, росіяни і представники інших національностей.

За словами іншого джерела, всі 12 "відмовників" звільнено з військової служби. Контракт з ними припинено достроково.

Разом з тим він зазначив, що охочих відправитися у відрядження до Сирії вистачає: "Добровольців багато. Насамперед це пов'язано з тим, що обіцяно підвищене грошове постачання і різні пільги".

Нагадаємо, після розміщення в інтернеті відеоролика про відправку до Сирії чеченських військовослужбовців була почата перевірка за фактом розголошення цих відомостей, а відправлення військових припинено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-