Трамп офіційно призначив Келлі міністром внутрішньої безпеки

Трамп офіційно призначив Келлі міністром внутрішньої безпеки

Укрінформ
Обраний президент США Дональд Трамп офіційно заявив про призначення генерала у відставці Джона Келлі керівником Міністерства внутрішньої безпеки.

Про це йдеться в офіційній заяві обраного президента, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Десятиліття військової служби Джона Келлі та глибока відданість боротьбі із загрозою тероризму в межах наших кордонів робить його ідеальним вибором, на службі в якості глави Міністерства внутрішньої безпеки", - наголосив Трамп у своїй заяві.

Обраний президент підкреслив, що генерал Келлі є людиною, "яка може очолити вкрай необхідну місію припинення нелегальної імміграції", забезпечити безпеку кордонів, поліпшити координацію між розвідувальними та правоохоронними органами США.

Келлі керував військовими операціями США в Центральній і Південній Америці й Карибському басейні в якості командувача Південного командування США.

Серед іншого, до послужного списку Келлі входить досвід командування американськими військами в Іраку, він також був помічником міністрів оборони Леона Панетти і Роберта Гейтса.

Як повідомляв Укрінформ, інформація про намір призначити генерала Келлі міністром внутрішньої безпеки просочилася у ЗМІ минулого тижня. Таким чином, у понеділок Трамп офіційно підтвердив своє рішення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-