Канада очікує, що її компанії повністю відмовляться від виплат хабарів іноземним чиновникам

Канада очікує, що її компанії повністю відмовляться від виплат хабарів іноземним чиновникам

Укрінформ
Канада обіцяє по всьому світу працювати над зменшенням рівня корупції і очікує від від канадських компаній, які працюють за кордоном, відмови платити хабарі іноземним чиновникам.

Про це з нагоди Міжнародного дня боротьби з корупцією заявив міністр закордонних справ Канади Стефан Діон, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Канада віддана боротьбі з корупцією як на національному, так і міжнародному рівнях. Нашою міжнародною допомогою ми намагаємося збільшити прозорість, інклюзивність та підзвітність систем урядування, зокрема розширюючи можливості боротьби з корупцією місцевих та регіональних органів влади, а також громадянського суспільства», - сказав Діон.

Він зазначив, що «корупція – деструктивна у всіх формах і є основною перешкодою на шляху до сталого розвитку».

Діон наголосив, що очікує від канадських компаній, які працюють за кордоном, дотримання не лише місцевого, але й канадського законодавства і повної відмови від виплат хабарів іноземним чиновникам.

«Немає повністю вільних від корупції держав, і жоден уряд не може самостійно подолати корупцію. Однак, мир та стабільність більш вірогідні, коли люди довіряють своїм інститутам. Ми ще раз наголошуємо на своїй готовності співпраці із громадянським суспільством, бізнес-спільнотою та іншими державами із метою боротьби з корупцією та повернення упевненості усіх громадян, що їх права та інтерес захищені», - підсумував глава МЗС Канади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-