Каспаров засумнівався у «всенародній» підтримці Путіна

Каспаров засумнівався у «всенародній» підтримці Путіна

Укрінформ
Довіряти результатам опитувань суспільної думки росіян щодо нібито високого рівня підтримки президента Путіна - щонайменше наївно.

Таку думку в ефірі канадського радіо CBC Radio висловив російський опозиціонер Гарі Каспаров, передає кореспондент Укрінформу.

«Оцінювати популярність диктатора за результатами опитувань громадської думки у країні – щонайменше наївно, адже люди приймають це через страх. Дуже часто вони просто бояться висловлювати свою думку», - сказав Каспаров.

На його переконання, самі дії Путіна з руйнації демократичних процедур свідчать про його недостатньо високу популярність серед громадян. «Не думаю, що ми можемо серйозно говорити про популярність диктатора, який зруйнував опозицію, ув’язнив своїх критиків, знищив вільні ЗМІ, вбив багатьох лідерів опозиції та активістів і розпочав війни із сусідніми країнами», - наголосив політик.

Він додав, що Путін намагатиметься залишитися при владі аж до смерті. «Володимир Путін перебуває при владі 17 років та не має намірів йти. Тож він залишатиметься в Кремлі до самого кінця», - зазначив Каспаров.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-