Трамп передчуває

Трамп передчуває "колосальне" зростання під час свого президентства

Укрінформ
Обраний президент США Дональд Трамп виступив на захист прямого втручання у справи компаній, включаючи свої пости у Твіттері з багатомільйонною аудиторією, і висловив переконання, що бізнес тільки виграє від його президентства.

Після того, як несподівано піддав критиці один із найбільших проектів Boeing Co - виробництво нового літака для глави держави, - Трамп заявив, що передчуває "колосальне" зростання економіки під час свого президентства, але знову попередив, що американським компаніям, які переносять виробництво за межі батьківщини, доведеться заплатити, інформує Reuters.

"Я не знаю... наскільки нервують люди", - сказав Трамп в ефірі програми "Today" на телеканалі NBC. "Все з точністю до навпаки. Відверто кажучи, я думаю, ми будемо розвиватися", - додав він, запевнивши, що ринкам і компаніям не варто хвилюватися.

Його коментарі пролунали після низки дій, спрямованих на певні компанії, включаючи домовленість із Carrier, що погодилася не переносити виробництво за кордон, зберігши робочі місця у США. У вівторок Трамп заручився обіцянками двох найбільших азійських технологічних компаній збільшити інвестиції в американську економіку.

Нью-йоркський бізнесмен, який не має політичного досвіду, обійматиме посаду президента США з 20 січня після перемоги на виборах 8 листопада.

Як повідомлялося, Трамп заявив, що витрати на побудову компанією Boeing нового президентського літака "вийшли за межі" та закликав уряд скасувати цей контракт, після чого акції Boeing знизилися на 0,7%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-