Українські канадці обіцяють що є сил підтримувати Україну

Українські канадці обіцяють що є сил підтримувати Україну

Укрінформ
Українська громада Канади робитиме усе можливе, аби підтримати Україну у її протистоянні із Росією.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це заявили у Конгресі українців Канади.

«Нині народ України, об’єднаний спільною метою, хоробро протистоїть російському вторгненню. Упевнені в тому, що свобода завжди восторжествує над пригніченням, демократія – над деспотизмом, а справедливість - над злом, ми обіцяємо робити усе можливе, аби підтримати українців у їх праведній справі», - заявили у Конгресі.

В українській організації також відали шану українцям, які клали свої життя на захист України. «Ми вшановуємо незліченні мільйони українців, які протягом століть віддавали свої життя за свободу України. Ми віддаємо належне тим, хто вимушений нині захищати цю свободу, і молимося за найскоріше повернення до України миру», - наголошується у заяві.

Окрім цього, у Конгресі закликали міжнародну спільноту підтримувати Україну. «Ми вдячні народу та уряду Канади за їх тривалу підтримку України і закликаємо усі цивілізовані нації продовжувати допомагати Україні в її час потреби», - підсумував КУК.

Нагадаємо: у Канаді нині проживає близько 1,3 млн осіб українського походження. Це робить її третьою країною світу за чисельністю етнічних українців (після України та Росії).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-