У США та Росії є нові ідеї щодо врегулювання ситуації в Сирії - Керрі

У США та Росії є нові ідеї щодо врегулювання ситуації в Сирії - Керрі

Укрінформ
Державний секретар США Джон Керрі і міністр закордонних справ РФ обговорили кілька нових ідей щодо врегулювання конфлікту в Сирії, які розглядатимуться під час зустрічі в Женеві наступного тижня.

Про це заявив у п'ятницю сам глава Держдепартаменту після зустрічі з російським колегою у Римі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Ми обмінялися кількома ідеями, які будуть (обговорюватися - ред.) під час зустріч на початку наступного тижня в Женеві, і ми маємо почекати, подивитися, чи є ці ідеї дієздатними", - навів слова держсекретаря Державний департамент Сполучених Штатів.

Водночас, Керрі підкреслив, що обидві сторони - США і Росія - розуміють "важливість спроб продовжувати дипломатію", а також пошуку ідей, що можна зробити для врегулювання ситуації. "І ніхто не чекає наступної адміністрації, з обох сторін відчувається невідкладність", - підкреслив Джон Керрі.

Як повідомляв Укрінформ, глава Державного департаменту США перебуває 2-3 грудня в італійській столиці й Ватикані з метою участі у "Римському середземноморському діалозі", а також проведення двосторонніх зустрічей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-