Від масштабної пожежі в Теннессі вже загинули троє людей

Від масштабної пожежі в Теннессі вже загинули троє людей

Укрінформ
Масштабна лісова пожежа, що перекинулася на житлові квартали й туристичну інфраструктуру в американському штаті Теннессі, вже спричинила перші жертви.

Троє людей загинули, вогонь не вщухає, передає у вівторок ввечері центральне американське видання USA Today.

"Лісова пожежа історичних масштабів у вівторок продовжує вирувати в Гетлінберзі, спричинивши загибель трьох людей та знищивши сотні будинків і підприємств", - зазначається в повідомленні.

Влада поки не оприлюднила інформацію про загиблих від стихії. Тим часом повідомляється, що чиновники зв'язуються з родичами жертв.

За офіційними даними, полум'я, яке розноситься по туристичному місту швидким вітром, знищило вже понад 150 будинків. Більше 14 тис. людей примусово евакуйовані, близько двох тисяч мешканців вимушені шукати притулку.

Дощ, який почався у вівторок, дещо знизив ризик поширення полум'я. Опади також очікуються в ніч на середу.

Як передавав Укрінформ, напередодні в горах Грейт-Смокі (штат Теннессі, США) виникла лісова пожежа, яка швидко перекинулася на міста Гетлінберг та Піджін Фордж. Спочатку повідомлялося про сімох людей, які отримали опіки.

У регіоні заблокований рух на автомагістралях через повалені дерева та лінії електропередач. Пожежні продовжують боротися зі стихією. Агентство з надзвичайних ситуацій розгорнуло Регіональний координаційний центр для узгодження дій з ліквідації стихійного лиха та надання допомоги людям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-