"Білі каски": В Алеппо залишилось їжі на 10 днів

Укрінформ
Жителі блокадного східного міста Алеппо мають менше 10 днів для отримання допомоги, інакше на них чекає масовий голод та смерть від нестачі медикаментів.

Про це повідомляє Aljazeera.

"Ви не уявляєте, яка там ситуація. Лікарі й рятувальники в Алеппо просто використовують те, що залишилося від обладнання після бомбардувань", - сказав голова волонтерської організації "Білі каски" Раєд Аль-Салех.

Він також зазначив, що за останні два місяці "Білі каски" в результаті обстрілу і бомбардувань втратили половину свого обладнання.

"Ми стурбовані тим, що протягом десяти днів можемо спожити всі наші запаси дизельного палива,  що залишилися, яке потрібне для машин швидкої допомоги і вантажівки, щоб рухатися", - сказав він.

Як повідомлялося раніше, радник спеціального представника ООН по Сирії Ян Егеланд повідомив, що мирне населення східної частини сирійського Алеппо, яку контролюють повстанці, переживає "дуже похмурий момент", оскільки через інтенсивні бойові дії та бомбардування авіацією Башара Асада і ВПС Росії жителі залишилися повністю відрізаними від поставок їжі та медикаментів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-