Трамп передумав

Трамп передумав "педалювати" тему листів Клінтон?

Укрінформ
Обраний президент США Дональд Трамп не має наміру ініціювати спеціального розслідування по справі листів Клінтон, на чому наголошував під час виборчої кампанії.

Про це повідомила у вівторок на телеканалі MSNBC екс-голова передвиборчого штабу Трампа, зараз один із його найближчих помічників Келліен Конвей, передає Укрінформ.

"Я думаю, що коли обраний президент, який також є главою вашої партії, каже вам навіть до інавгурації, що він не хоче просувати далі ці звинувачення, він посилає дуже потужний сигнал",- зауважила Конвей.

Водночас, за її словами, Гілларі Клінтон має усвідомлювати, що багато американців не вважають її чесним політиком і таким, що заслуговує на довіру. Конвей також підкреслила, що деякі речі, які були озвучені під час кампанії не входять в коло пріоритетів Трампа в період, коли він формує нову адміністрацію.

Як повідомляв Укрінформ під час президентської кампанії Дональд Трамп неодноразово наголошував на необхідності порушити карну справу проти екс-держсекретаря Гілларі Клінтон через використання нею приватного електронного сервера для службового листування. Його прихильники виголошували гасла "посадити її" до в'язниці. У штабі республіканського кандидата навіть розглядалась можливість призначення спеціального прокурора для проведення розслідування з цього питання. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-