Кортеж прем’єра Польщі потрапив у ДТП в Ізраїлі

Кортеж прем’єра Польщі потрапив у ДТП в Ізраїлі

Укрінформ
Кортеж прем’єр-міністра Польщі Беати Шидло потрапив у дорожньо-транспортну пригоду по маршруту з аеропорту Тель-Авіва до Єрусалиму.

Глава польського уряду не постраждала, травми отримали двоє осіб – охоронець і працівник канцелярії прем’єра, інформує РАР.

“Двоє осіб вимагали лікарської допомоги. Однією з них є представник BOR (Бюро охорони уряду – ред.), другою – особа, яка працює в Раді міністрів”, - заявив речник уряду Рафал Бохенек.

Охоронець прем’єра потрапив до шпиталю, але після надання допомоги його виписали з лікувального закладу.  

За неофіційною інформацією, іншою постраждалою особою була колишній заступник глави МЗС Польщі Катажина Кацперчик, яка зараз є радником прем’єра.

Бохенек повідомив, що один з автомобілів кортежу різко загальмував, при цьому наступні авто почали наїжджати один на одний. Загалом зіштовхнулися п’ять автомобілів: три мікроавтобуси з членами делегації і два автомобілі охорони колони – швидка допомога і автомобіль поліції.

Сама ж глава уряду РП їхала в одному з перших авто, яке не потрапило у ДТП.

Автопригода не вплинула на програму візиту Шидло до Ізраїлю. В понеділок вона зустрілася зі своїм ізраїльським колегою Біньяміном Нетаньягу, а у вівторок відбудуться польсько-ізраїльські міжурядові консультації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-