В Ізраїлі розкритикували міністра, який подарував Медведєву дрон

В Ізраїлі розкритикували міністра, який подарував Медведєву дрон

Укрінформ
В Ізраїлі розкритикували факт дарування міністром сільського господарства країни новітнього дрона прем'єр-міністрові РФ Дмитру Медведєву.

Невдоволення висловили автори винаходу, співробітники ізраїльського сільськогосподарського інституту "Вулкані", повідомляє АР.

"Дослідники з Центру "Вулкані", які працюють у сфері сільського господарства, наголосили, що у міністра сільського господарства Урі Аріеля не було повноважень передавати прем'єр-міністру Росії Дмитру Медведєву один з їх дослідницьких безпілотних літальних апаратів під час нещодавнього візиту", - йдеться у повідомленні.

В інституті повідомили, що Аріель порушив протокол дій, передавши технології вартістю близько $100 тис. і, крім того, "дуже завадив їх дослідженню". 

Як повідомлялося, учора на виставці сільськогосподарських технологій в Ізраїлі міністр сільського господарства Урі Аріель подарував прем'єр-міністру Росії Дмитру Медведєву безпілотний літальний апарат Alpha Sniper.

Однак ізраїльські ЗМІ наголошували, що такий вертоліт був біля центру "Вулкані" в єдиному екземплярі, а купівля і реєстрація нового викличе затримку у проведенні досліджень як мінімум на рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-