Гілларі Клінтон подала на розлучення - ЗМІ

Гілларі Клінтон подала на розлучення - ЗМІ

Документ
Укрінформ
У ЗМІ поширили інформацію про те, що адвокати Гілларі Клінтон подали позов про розлучення до Верховного суду штату Нью-Йорк (округ Вестчестер).

Про це пише Эхо Москвы, посилаючись на документи, оприлюднені Christian Times Newspaper.

"Кандидат в президенти від Демократичної партії Гілларі Клінтон, яка програла вибори, подала на розлучення зі своїм чоловіком Біллом Клінтоном. Документи екс-держсекретар підготувала ще 10 листопада, тобто через день після оприлюднення підсумків голосування", - вказується в публікації.

Документ: christiantimesnewspaper.com

Водночас, як пише Інтерфакс, англомовний Christian Times Newspaper, що розташований за адресою http://www.christiantimesnewspaper.com/, є порталом фейкових новин.

"Справжній сайт газети The Christian Times розташований за адресою http://www.christiantimes.com/. Новини про розлучення подружжя Клінтон на момент написання замітки немає. Англомовні ЗМІ, наприклад, британська версія The Huffington Post і сайт, що спеціалізується на викритті вигаданих новин сайт Snopes.com, також звертають увагу, що christiantimesnewspaper.com, всі повідомлення на якому підписані admin1, і раніше публікував вигадані новини ", - вказується в повідомленні.

Фото: Global Look Press

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-