Британія стане найкращою країною для інвестування у світі – прем'єр-міністр

Британія стане найкращою країною для інвестування у світі – прем'єр-міністр

Укрінформ
Уряд Великобританії обіцяє «безсоромно» захищати своїх підприємців та сприяти зростанню інвестиційної привабливості Об’єднаного королівства після його виходу із ЄС.

Про це йтиметься у сьогоднішній промові прем'єр-міністра Великобританії Тереза Мей, уривки із якої опублікував її офіс, повідомляє Reuters.

«Уряд, який я очолюю, є однозначно та безсоромно «пробізнесовим». Ми зробимо усе можливе, аби перетворити Великобританію поза межами ЄС на найбільш привабливе місце для інвестування коштів та зростання», - скаже Мей.

При цьому вона закличе бізнес бути соціально відповідальним та справедливим. «Натомість правильно просити підприємців відігравати свою роль у побудові країни для усіх. Аби бізнес, який часто перебуває на передовій нашого залучення із світом… розглядався не лише як спосіб збагачення, а й як ведення підприємницької діяльності правильно», - наголосить глава уряду.

Мей також підкреслить, що репутація підприємців може бути заплямована тими, хто «намагається обіграти систему та працювати за іншими правилами».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-