Прем'єр Болгарії: З волі народу ми тепер в опозиції

Прем'єр Болгарії: З волі народу ми тепер в опозиції

Укрінформ
Прем'єр-міністр Болгарії, лідер партії ГЄРБ (Громадяни за європейський розвиток Болгарії) Бойко Борисов заявив, що у правлячої коаліції вже немає більшості в парламенті, тому, з волі народу вони вже в опозиції.

Так він прокоментував результати президентських виборів, на яких лідирує висуванець Болгарської соціалістичної партії Румен Радев, передає власний кореспондент Укрінформу.

«У Болгарії склалася інша політична ситуація. Результати виборів президента показали, що у правлячої коаліції наразі немає більшості у парламенті. Завтра я подаю заяву про відставку Кабінету міністрів. Наша партія завжди поважала вибір народу, а волею народу тепер ми в опозиції», - заявив Борисов.

За його словами, тепер Рух за права і свободи, Болгарська соціалістична партія можуть спокійно створювати коаліцію і керувати.

Нагадаємо, в неділю, 13 листопада, у Болгарії пройшов другий тур президентських виборів. За результатами екзит-полів, перемогу на виборах здобув представник Болгарської соціалістичної партії, генерал-майор у відставці Румен Радев.

Попередні офіційні результати виборів Центрвиборчком оприлюднить у понеділок вранці, 14 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-