Лідер Brexit пішов від Трампа дуже задоволений

Лідер Brexit пішов від Трампа дуже задоволений

Укрінформ
Лідер Партії незалежності Об'єднаного Королівства (UKIP) Найджел Фарадж став першим британським політиком, який зустрівся з обраним президентом США Дональдом Трампом.

Прес-секретар Трампа повідомила, що переговори в Нью-Йорку були "дуже продуктивними", передає BBC, а в своєму Твіттері Фарадж написав, що Трамп висловив багато цікавих ідей.

Напередодні зустрічі глава UKIP нагадав в інтерв'ю каналу Fox News, що команда нинішнього прем'єр-міністра Великобританії Терези Мей висловлювалася досить грубо на адресу Трампа, тож тепер доведеться ці відносини виправляти".

При цьому, підкреслив Фарадж, Трамп - англофіл. "І дякувати Богу, що добігає кінця термін американського президента, який Британію не міг терпіти", - сказав глава UKIP.

Раніше офіційний Лондон заявив, що Фарадж не відіграє ніякої ролі у відносинах між урядом Великобританії і новою американською адміністрацією.

У четвер під час телефонної розмови Дональд Трамп запросив прем'єр-міністра Британії Терезу Мей приїхати до нього в Сполучені Штати "якомога швидше".

Як очікується, офіційний візит Мей до США повинен відбутися в перші три місяці після інавгурації Дональда Трампа, яка запланована на 20 січня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-