Автору прокурдської газети можуть призначити довічне ув‘язнення

Автору прокурдської газети можуть призначити довічне ув‘язнення

Укрінформ
Турецька прокуратура хоче домогтися довічного ув‘язнення для автора нині закритої прокурдської газети "Ozgur Gundem" і ще вісьмох її співробітників, звинувачених у терористичній пропаганді.

Про це повідомляє АР.

"Прокурор намагається домогтися довічного терміну у в'язниці для автора і оглядача Аслі Ердоган, яку він звинувачує у членстві в озброєній терористичній організації", - йдеться у повідомленні.

Як зазначає видання, прокурор також вимагає довічного позбавлення волі для восьми інших співробітників нині закритої прокурдської газети "Ozgur Gundem".

Згідно зі звинувачувальним актом прокуратури, всі дев'ять осіб є учасниками забороненого курдського повстанського угруповання і займаються терористичною пропагандою, що загрожує єдності Туреччини.

Як відомо, Аслі Ердоган, яка ніяк не пов'язана з Президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом, була арештована у серпні, коли посилилися побоювання, що влада використовує надзвичайні повноваження, призначені для боротьби з винуватцями невдалого військового перевороту у липні проти всіх критиків уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-