Трамп зробив призначення у своїй перехідній адміністрації

Трамп зробив призначення у своїй перехідній адміністрації

Укрінформ
Перехідну адміністрацію Білого дому в період до інавгурації обраного на голосуваннях 8 листопада президента США очолить обраний віце-президент Майк Пенс.

На цій посаді він замінить Кріса Крісті, який формально перебував на ній кілька місяців, інформує CNN.

"Пенс візьме на себе керівну функцію в перехідній команді від губернатора штату Нью-Джерсі Кріса Крісті, який очолив процес переходу президентської влади за кілька місяців до несподіваної перемоги Трампа", - йдеться в повідомленні.

Крісті тепер виконуватиме обов'язки заступника голови, разом з сенатором Джеффом Сешенсом, генералом у відставці Майком Флінном, колишнім мером Нью-Йорка Руді Джуліані, екс-кандидатом у президенти Беном Карсоном і колишнім спікером Палати представників Ньют Гінгріч. Усі посадовці з цього списку перебували в близькому колі мільярдера під час його виборчої кампанії.

Сам же Трамп вважає своїх соратників найбільш кваліфікованими лідерами.

"Місія нашої команди буде чіткою: зібрати висококваліфіковану групу успішних лідерів, які зможуть реалізувати наш порядок денний змін у Вашингтоні. Разом, ми почнемо виконувати невідкладне завдання відновлення цієї країни – конкретних робочих місць, безпеки та можливостей", - заявив переможець президентських перегонів.

Трамп також оголосив, що до виконавчого комітету, дорадчого органу перехідної команди, увійде 16 членів, у тому числі, його діти, а також деякі головні радники з його кампанії. Серед них були названі, в тому числі, імена голови Національного комітету Республіканської партії Рейнса Прібуса і керівника кампанії Стіва Беннона, які, очевидно, поборються за право зайняти посаду глави адміністрації нового президента Сполучених Штатів.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-