Обіцянка Трампа не впускати мусульман до США знову з'явилася на його сайті

Обіцянка Трампа не впускати мусульман до США знову з'явилася на його сайті

Укрінформ
Пропозиція Дональда Трампа заборонити в'їзд у країну мусульманам, зроблену ним під час передвиборної кампанії, зникла з сайту, 8 листопада, в день голосування, і знову з'явилася 10 листопада.

Про це повідомляє The Washington Post.

У грудні 2015 року після стрілянини в Сан-Бернардіно, яка забрала життя 14 людей, Трамп назвав мусульман "загрозою для США" і закликав заборонити їм в'їзд в країну. Слова мільярдера викликали хвилю критики в ЗМІ та соціальних мережах. Пізніше прихильники Трампа заявили, що йшлося не про всіх мусульман, а про радикальних ісламістів, які намагаються потрапити до США.

У день виборів спроба зайти на цей та інші скандальні месиджі кандидата в президенти переадресовувалися на головну сторінку з передвиборчим банером "Ми показали Америці, що мовчазна більшість більше не мовчазна". У четвер після 12 годин переадресація припинилася.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер, 10 листопада, Трамп повідомив про свої першочергові завдання на посту президента. Він пообіцяв знизити податки, скасувати реформу охорони здоров'я свого попередника, і зайнятися проблемою міграції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-