Республіканське керівництво Конгресу США задоволено зустріччю з Трампом

Республіканське керівництво Конгресу США задоволено зустріччю з Трампом

Укрінформ
Спікер Палати представників американського Конгресу республіканець Пол Райан висловив задоволення проведеними переговорами з обраним президентом США Дональдом Трампом.

Про це він зауважив у четвер одразу після зустрічі в Конгресі, передає Укрінформ.

"Ми мали фантастично продуктивну зустріч про те, як приступити до роботи, засукавши рукава, та працювати для американського народу. Дональд Трамп отримав одну з найбільш вражаючих перемог, яку ми коли-небудь бачили, і ми збираємося перетворити цю перемогу в прогрес для американського народу", - цитує Райана ABC News.

Після зустрічі зі спікером Палати представників Трамп провів переговори з лідером республіканської більшості в Сенаті Мітчем Макконнеллом. Сенатор, зі свого боку, підтвердив готовність працювати разом.

Виступаючи згодом, обраний президент зауважив, що першочерговими напрямами роботи його адміністрації стануть охорона здоров'я та імміграція.

Повідомляється, що Дональд Трамп прибув на зустрічі разом з віце-президентом зі своєї команди Майком Пенсом і дружиною Меланією.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер обраний президент прибув до Вашингтона для зустрічей з нинішнім керівництвом країни. У першій половині дня він відвідав Білий дім, де обговорив з Бараком Обамою питання передачі влади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-