Нідерланди не коментують

Нідерланди не коментують "дії" своєї субмарини біля "Адмірала Кузнєцова"

Укрінформ
Міністерство оборони Нідерландів не коментує інформацію, пов'язану із підводними операціями.

Таке повідомлення з'явилося у Twitter голландського відомства у відповідь на повідомлення у російських ЗМІ щодо нібито виявленого у Середземному морі російськими кораблями нідерландського підводного човна.

"У відповідь на нещодавні повідомлення ЗМІ: ми не коментуємо підводних операцій", - йдеться у повідомленні.

Водночас міністр оборони Жанін-Хенніс Плашерт в інтерв'ю голландським ЗМІ заявила, що розумним буде "не піддаватися російській риториці".

Депутат від голландської партії D-66 Шурд Шурдсма заявив, що хоче отримати пояснення щодо цієї ситуації, та направив відповідні парламентські запити. "Вже не вперше Росія намагається залякати союзників по ЄС чи Нідерланди. Такі сутички, цькування, залякування, які ми бачимо все більше та більше з боку Путіна, викликають у мене велике занепокоєння. Це збільшує ризик випадкової ескалації", - цитує парламентарія видання BNR.

Як повідомлялося, у середу російські ЗМІ із посиланням на представника міністерства оборони РФ поширили інформацію про нібито виявлений у Середземному морі російськими кораблями підводний човен Нідерландів, який, за повідомленнями, змусили покинути район знаходження авіаносної групи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-