Кораблі РФ можуть накрити Алеппо крилатими ракетами в найближчу добу - росЗМІ

Кораблі РФ можуть накрити Алеппо крилатими ракетами в найближчу добу - росЗМІ

Укрінформ
Авіаносна група ВМФ Росії на чолі з авіаносцем "Адмірал Кузнєцов" і важким атомним ракетним крейсером "Петро Великий" готується в найближчу добу завдати удару по сирійській провінції Алеппо.

Про це повідомило "Газете.Ru" джерело в Міноборони РФ.

При цьому наголошується, що атаку з використанням крилатих ракет "Калібр" і палубної авіації буде завдано по бойовиках на дальніх підступах до міста, а не по житлових кварталах.

"Основне завдання авіаносної групи - разом з кораблями Чорноморського флоту Росії, стратегічною та дальньою авіацією, а також літаками з авіабази Хмеймім завдати ракетно-авіаційних ударів по бандформуванням на дальніх підступах, які прагнуть прорватися в Алеппо", — стверджує співрозмовник видання.

За його словами, в ході масштабних ракетно-авіаційних ударів планується застосування новітніх зразків озброєння, у тому числі крилатих ракет "Калібр", які зарекомендували себе. З яких саме кораблів буде застосовано зброю, співрозмовник не уточнив.

Раніше видання The Times повідомляло, що президент Росії Володимир Путін має намір почати повномасштабну військову операцію в сирійському Алеппо в найближчі сім днів.

Архівне фото: abacapress/vostock-photo

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-