Мей за першої ж нагоди хоче зустрітися з новообраним президентом США

Мей за першої ж нагоди хоче зустрітися з новообраним президентом США

Укрінформ
Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей повідомила у вівторок, що планує провести переговори з переможцем президентських виборів у Сполучених Штатах Америки щодо відносин між двома країнами якомога швидше.

Про це повідомляє Reuters.

"Я скористаюся найпершою ж нагодою для переговорів з тим, хто стане переможцем цього змагання, стосовно особливих відносин між Великою Британією та США", - сказала Мей під час дводенного візиту до Індії.

Вона додала, що обрання переможця - "справа американського народу". За словами Мей, відносини між країнами охоплюють велике коло питань, де окрім торгівлі є нагальними питання боротьби з тероризмом, безпеки та оборони.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні, 8 листопада, у Сполучених Штатах обирають президента країни. У виборах президента США беруть участь чотири кандидати: демократ Гілларі Клінтон, представник республіканців Дональд Трамп, лібертаріанець Гері Джонсон і представниця Партії Зелених Джилл Стейл. Вважається, що основна боротьба розгортатиметься між представниками Республіканської і Демократичної партій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-