У Гельсінкі пройде установча конференція

У Гельсінкі пройде установча конференція "Відкритої Росії" Ходорковського

Укрінформ
Команда "Відкритої Росії", що склалася в ході участі у виборах 2016 року, вирішила розширити свій склад, формалізувати структуру і визначити подальші кроки в сучасній суспільно-політичній ситуації в РФ.

Про це у відповідь на запит кореспондента Укрінформу написала прес-служба "Відкритої Росії".

"12-13 листопада 2016 року в м.Гельсінкі (Фінляндія) відбудеться Установча конференція "Відкритої Росії". Головне завдання конференції - затвердження документів, по яких працюватиме організація: Статут, включаючи принципи прийому і підтвердження повноважень учасників, маніфест і програма дій на найближчі кілька років", - йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що в конференції візьмуть участь представники Республіки Карелія, Мурманської області, Республіки Комі, Псковської, Самарської, Саратовської, Волгоградської, Тверської, Ярославської, Іркутської областей, Республіки Алтай та інших регіонів.

У перший день конференції плануються доповіді робочих груп по напрямах діяльності "Відкритої Росії", а також вибори органів управління створюваної організації, обговорення Статуту, програми і маніфесту "Відкритої Росії", розроблених у ході підготовки до конференції, затвердження програми дій.

На другий день заплановано брифінг для преси за участю Михайла Ходорковського, Володимира Кара-Мурзи-молодшого, Тимура Валеєва, Євгена Чичваркіна. Акредитація журналістів відкрита до 17:00 11 листопада 2016 року.

Нагадаємо, трохи раніше, 14-15 жовтня у Вільнюсі проходив уже цього року другий Форум Вільної Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-