Ердоган: Захід не зробив для Туреччини нічого хорошого

Ердоган: Захід не зробив для Туреччини нічого хорошого

Укрінформ
Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявив, що Захід не зробив для Туреччини нічого хорошого і країна має намір сама вирішувати свої проблеми.

Про це повідомляє агентство Anadolu.

“Захід не зробив для Туреччини нічого хорошого. Чого повинна чекати від Заходу Туреччина, якщо її вже упродовж 53 років примушують чекати біля дверей Європейського союзу", - сказав Ердоган.

За його словами, Туреччина сама вирішуватиме свої проблеми.

“На фоні подій за останні три роки Туреччина змінила свій погляд на те, що відбувається, і позначила для себе новий шлях", -  відзначив турецький президент.

Він також пообіцяв робити усе необхідне для добробуту народу і процвітання країни.

Окрім цього, Ердоган прокоментував арешт депутатів опозиційної Демократичної партії народів.

“Як глава держави я намагаюся у міру можливості відстежувати роботи, що проводяться в Туреччині у рамках цілей 2023 року, а також хід реалізації великих проектів. Але є питання, щодо яких необхідно інформувати громадськість. Серед них - юридичний процес відносно депутатів, які надавали підтримку терористам РПК", - сказав Ердоган.

Як повідомляв Укрінформ, турецький суд заарештував вісьмох із дванадцяти членів парламенту Туреччини від опозиційної партії. Серед затриманих - обидва лідери політсили Селахаттін Демірташ і Фіген Юксекдаг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-