Фермер, який тримав жінку на ланцюгу, зізнався у сімох вбивствах

Фермер, який тримав жінку на ланцюгу, зізнався у сімох вбивствах

Укрінформ
45-річний Тодд Колхепп з Південної Кароліни, заарештований у четвер за те, що тримав жінку на ланцюгу у себе на фермі, розповів про злочини, які вчинив протягом останніх 13 років.

Як повідомляє BBC, в суботу затриманий зізнався, що він був тим самим "невідомим стрільцем", який у 2003 році убив чотирьох осіб в магазині мотоциклів в селищі Чізні неподалік його ферми. Він також показав правоохоронцям місця поховання ще двох осіб, з якими він розправився пізніше і зарив у своїх володіннях, повідомив шериф округу Спартанбург Чак Райт.

Тіло останньої за часом жертви, 32-річного Чарльза Карвера, з кількома вогнепальними пораненнями було знайдено в п'ятницю в результаті обшуку на фермі Колхеппа площею трохи менше 40 гектарів поблизу селища Вудрафф за 130 км на північний-захід від Колумбії, столиці Південної Кароліни.

Карвер і його подруга, 30-річна Калу Браун, з кінця серпня вважалися зниклими без вісті.

Перевіряючи отриману інформацію, поліцейські з'явилися в четвер на ферму Колхеппа і почули крики і стукіт, що доносилися із замкненого на висячий замок металевого контейнера. Розкривши контейнер, вони виявили в ньому Калу Браун, за словами шерифа Райта, "прикутою ланцюгом за шию, наче собака".

"Це було воістину диявольська місце, та ще й у спеку. Ні світла, ні віконця, ніякого руху повітря", - розповів він пресі.

За словами Браун, Колхепп застрелив її друга у неї на очах.

З'ясувалося, що Колхепп раніше звинувачувався у злочинах на сексуальному ґрунті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-