Безпеку на виборах у Болгарії забезпечать понад 20 тис. поліцейських

Безпеку на виборах у Болгарії забезпечать понад 20 тис. поліцейських

Укрінформ
Не менш як 20 тисяч співробітників МВС будуть задіяні в охороні громадського порядку і виборчих дільниць під час президентських виборів у Болгарії, які відбудуться в неділю, 6 листопада.

Про це заявив генеральний директор Управління національної поліції Болгарії Тодор Гребенаров, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Весь ресурс МВС - майже 20 тисяч співробітників - буде задіяно у забезпеченні охорони процесу голосування. В обласних управліннях МВС з цією метою створено спеціальні штаби", - відзначив Гребенаров.

Він додав, що всі районні виборчі комісії, куди вже доставлено відповідні матеріали для проведення голосування, вже взято під охорону МВС.

Як повідомили в Центрвиборчкомі Болгарії, для проведення президентських виборів працюватимуть більше 12 тисяч виборчих дільниць, включаючи виборчкоми за межами країни.

На пост президента Болгарії претендує 21 кандидат.

Відзначимо, що у Болгарії громадяни обиратимуть не лише главу держави, а й віце-президента країни.

Уперше в історії сучасної Болгарії вибори президента, згідно з новим законодавством, будуть обов'язковими для всіх громадян з правом голосу. У виборчі списки включено більш як 7 мільйонів громадян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-