Санду: Крим залишається частиною України, окупованою РФ

Санду: Крим залишається частиною України, окупованою РФ

Укрінформ
Кандидат в президенти Молдови від правих сил, лідер партії «Дія і солідарність» Майя Санду вважає, що Крим залишається українською територією, яка є окупованою Російською Федерацією.

Так політик прокоментувала заяву контркандидата на президентський пост, лідера Партії соціалістів Ігоря Додона про те, що «Крим належить РФ», передає власний кореспондент Укрінформу в РМ.

«Крим залишається частиною України, окупованою Російською Федерацією в порушення норм міжнародного права. Стверджувати, що Крим є російською територією в умовах, коли у нас в Республіці Молдова є вже окупована територія, контрольована сепаратистським режимом, є не що інше, як зрада державних інтересів», - заявила Санду.

Як повідомляв Укрінформ, раніше під час теледебатів кандидат на пост президента Молдови від Партії соціалістів Ігор Додон заявив, що «де-факто, Крим належить Російській Федерації».

Нагадаємо: за результатами першого туру президентських виборів, Ігор Додон і Майя Санду будуть боротися за пост президента Молдови у другому турі виборів, який відбудеться 13 листопада.

За даними Центрвиборчкому Молдови, лідером президентської гонки є Ігор Додон - за нього віддали свої голоси 47,98% виборців. За Майю Санду - 38,71%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-