США уважно моніторять ситуацію з Amnesty International у Москві

США уважно моніторять ситуацію з Amnesty International у Москві

Укрінформ
Офіційний Вашингтон занепокоєний ситуацією, яка склалася навколо московського офісу міжнародної правозахисної організації Amnesty International та вивчає всі деталі для того, щоб сформулювати офіційну позицію.

Таку заяву озвучив у середу під час щоденного брифінгу речник Державного департаменту США Джон Кірбі, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Очевидно, що ми занепокоєні цим, і будемо відстежувати ситуацію, використовуючи всі наші можливості", - зауважив представник зовнішньополітичного відомства США.

Водночас, він наголосив, що Держдеп поки не готовий оприлюднити офіційну позицію по цьому питанню. За словами Кірбі, зараз йде процес збору інформації, і перед тим, як буде оприлюднена офіційна реакція Держдепу, відомство відстежуватиме розвиток ситуації.

Як повідомляв Укрінформ, у середу московська влада зламала двері та опечатала офіс організації Amnesty International. При цьому було відключено електропостачання в приміщенні. Співробітників офісу ніхто не проінформував, це стало очевидним лише коли люди прийшли на роботу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-