Байден звинуватив Трампа в сексуальному насильстві

Байден звинуватив Трампа в сексуальному насильстві

Укрінформ
Віце-президент США Джозеф Байден звинуватив нинішнього кандидата в президенти США Дональда Трампа в сексуальному насильстві, наголосивши, що такий кандидат не може претендувати на вищу посаду в США.

Про це він заявив, виступаючи в середу в місті Тампа, штат Флорида, повідомляє The Washington Times.

"Цей хлопець не заслуговує того, щоб бути президентом в будь-якому разі. Насправді він і не стане", - заявив Байден, маючи на увазі кандидата від республіканців.

Він знову нагадав виборцям про висловлювання Трампа щодо жінок, підкресливши, що це має викликати стурбованість. "Ви коли-небудь чули, щоб хтось колись так багато розповідав про те, наскільки він був поглинутий жіночими тілами? Хлопець, який сказав Бушу, що він знаменитий, бо він багатий, і він має право ... на вчинення насильницьких дій сексуального характеру? Тому що це визначення сексуального насильства", - зазначив віце-президент США.

При цьому він описав дії мільярдера, про які стало відомо лише кілька тижнів тому, як "вчинення насильницьких дій сексуального характеру". Байден зробив цю заяву після того, як понад десять жінок оголосили про сексуальні домагання Трампа в різні часи в минулому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-