Подвійне вбивство поліцейських у США: нападник здався з повинною

Подвійне вбивство поліцейських у США: нападник здався з повинною

Укрінформ
Після жорстокого вбивства двох поліцейських у їхніх патрульних автомобілях в ніч на середу в штаті Айова, поліція затримала нападника, який здався з повинною після оголошення його за прикметами в розшук.

Про це зазначає центральне американське видання USA Today.

"Правоохоронці без ускладнень затримали в середу 46-річного підозрюваного, через кілька годин після послідовних убивств двох поліцейських із засідки в місті Де-Мойн (штат Айова)", - йдеться в публікації.

Як повідомляється, чоловік здався сам співробітнику охорони природних ресурсів в прилеглому окрузі Даллас без будь-якого супротиву, після чого утримувався патрульною службою штату.

Перше вбивство сталося близько першої ночі, коли правоохоронці відреагували на повідомлення про стрілянину в районі Урбандейл. Офіцери, які прибули на місце події, виявили пораненого поліцейського, ім'я якого не розголошується. Пізніше він помер від отриманих поранень.

Другий напад стався через 20 хвилин, під час якої один із поліцейських, реагуючи на перший інцидент, був смертельно поранений в центрі міста Де-Мойн. Обидва офіцери були застрелені у їхніх патрульних автомобілях. "Виглядало все так, що співробітники поліції потрапили в засідку", - прокоментували ситуацію в місцевому управлінні.

Генеральний прокурор США Лоретта Лінч вже засудила подвійне вбивство, наголосивши, що "насильству немає місця в Сполучених Штатах Америки".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-