Організаторам заборонили проводити

Організаторам заборонили проводити "Русский марш" 4 листопада у Москві

Укрінформ
Префектура Північно-західного адміністративного округу Москви відмовила організаторам "Русского марша" у проведенні акції 4 листопада.

Про це повідомив координатор маршу Іван Белецький, інформує "Інтерфакс".

"Щойно нам повідомили в префектурі ПЗАО, що нашу заявку не погоджено, оскільки це створило б перешкоди пішоходам і руху транспорту", - повідомив Белецький.

Він відзначив, що організатори "Русского марша" подавали заявку на той самий маршрут, де раніше префектура ПЗАО схвалила проведення іншого заходу націоналістів, але на годину пізніше.

За його словами, організатори вже оскаржили в Пресненському суді одна з відмов у проведенні акції у Любліно, інші відмови будуть оскаржені найближчим часом.

Раніше Белецький повідомив, що влада Москви не погодила проведення ходу і концерту в Любліно 4 листопада у зв'язку із скаргами місцевих жителів на шум. Таким чином, на даний момент владою не погоджено всі заявки організаторів "Русского марша" на проведення акцій в Москві 4 листопада.

"Русский марш" 4 листопада проходив у Москві щороку з 2005 року. Минулого року, за даними МВС, на акцію прийшло близько 500 осіб - це найменша кількість учасників за весь час проведення маршу, повідомляє "Дождь".

Фото: Антон Беліцький/Ridus.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-