У Грузії завершився другий тур парламентських виборів

У Грузії завершився другий тур парламентських виборів

Укрінформ
Другий тур виборів завершився у 50 виборчих округах Грузії, де сьогодні обирали депутатів парламенту в семи регіонах і у всіх великих містах країни.

Про це повідомляє Грузія.Online

"У другому турі за депутатський мандат від одномандатного округу боролися по два кандидати, які набрали найбільшу кількість голосів у першому турі. У виборчі комісії надійшло 87 скарг про порушення. У ЦВК Грузії заявили, що всі вони стосуються незначних процедурних порушень", - йдеться в повідомленні.

У виборах брали участь 100 кандидатів. З них 49 балотувалися від правлячої партії "Грузинська мрія - демократична Грузія", 45 - від колишньої партії влади "Єдиний національний рух", два - від партії "Вільні демократи", один - від партії "Топадзе - Промисловці, Наша батьківщина". У виборах також брали участь три незалежні кандидати.

Як повідомляв Укрінформ, другий тур парламентських виборів у Грузії було призначено у всіх тих округах, де кандидати не змогли подолати визначений Виборчим кодексом 50-відсотковий бар'єр. У другому турі обраним вважатиметься той кандидат у депутати, який отримає більше голосів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-