У Кашмірі в перестрілці з бойовиками загинули двоє індійських солдатів

У Кашмірі в перестрілці з бойовиками загинули двоє індійських солдатів

Укрінформ
На кордоні в індійському Кашмірі у сутичці з пакистанськими солдатами і ймовірними бойовиками загинули двоє індійських солдатів.

Про це повідомляє АР

"Бойовики влаштували засідку на нічний індійський армійський патруль, убивши одного солдата, водночас як пакистанські солдати відкрили загороджувальний вогонь біля сектору вздовж лінії контролю спірного району між Індією і Пакистаном", - заявив офіцер, виступаючи на умовах анонімності, оскільки він не був уповноважений говорити зі ЗМІ

Він зазначив, що бойовики перейшли з пакистанського Кашміру, користуючись пересіченій місцевостю і поганою видимістю. За його словами, бойовики "спотворили" тіло індійського солдата.

Водночас офіційні особи інцидент не підтверджують.

Індійська армія назвала каліцтво солдата "мерзенним актом".

Незабаром після того, під час прикордонних сутичок на кількох постах у секторі Махіл, загинув ще один індійський солдат.

У Пакистані військові заявили, що Індія в суботу знову вдалася до неспровокованої стрільбі уздовж лінії контролю, і що солдати з двох країн досі ведуть перестрілку. У заяві не вказується, чи є серед пакисанців постраждалі або вбиті.

Індійські та пакистанські війська в останні тижні часто обмінювалися транскордонним вогнем, в результаті чого зазнають втрат з обох сторін, звинувачуючи один одного в провокаціях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-