Канадцям нагадали про небезпеку джихадизму

Канадцям нагадали про небезпеку джихадизму

Укрінформ
Тероризм-джихадизм становить небезпеку для усіх країн світу, незалежно від їх розташування.

Про це заявила лідер офіційної канадської парламентської опозиції Рона Амброз, передає кореспондент Укрінформу.

«Як ми побачили у Парижі, Ніцці, Орландо, та як продемонструвала нам загибель двох канадців на Філіппінах минулого року, джихадистський тероризм становить загрозу в усіх закутках земної кулі», - сказала Амброз.

Вона наголосила, що безпечна Канада теж зазнає терористичної загрози. «Ці жахливі випадки нагадують нам, що, хоча наша країна насолоджується безпекою, миром та свободою, ми теж не захищені від тероризму. Ми маємо залишатися пильними щодо тих, хто хоче зашкодити канадцям та нашому способу життя», - підкреслила лідер опозиції.

За її словами, саме через це необхідно підтримувати зусилля із боротьби з ІДІЛ. «Ми вічно вдячні усім, хто боровся із тероризмом вдома та закордоном», - зазначила Амброз.

Нагадаємо: два роки тому терорист у Оттаві застрелив військового, що ніс почесну варту, та пробрався усередину парламенту, де за деякий час був знешкоджений правоохоронцями. За два дні до цього у провінції Квебек прибічником теорії насильницького джихадизму був убитий іще один військовослужбовець

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-