Британські судна пильнують авіаносну групу флоту РФ, що прямує до Сирії

Британські судна пильнують авіаносну групу флоту РФ, що прямує до Сирії

Укрінформ
Авіаносна група російських військових кораблів, яка прямує до берегів Сирії, проходить у четвер, 20 жовтня, через Північне море у супроводі військових суден Великої Британії.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

"До групи входять вісім кораблів військово-морського флоту РФ, серед яких - єдиний російський авіаносець "Адмирал Кузнєцов", єдиний російський важкий атомний ракетний крейсер "Петр Великий", а також великий протичовновий корабель "Вице-адмирал Кулаков", - повідомляє DW з посиланням на AFP.

Зазначається, що відправка групи військових кораблів до берегів Сирії була анонсована кілька тижнів тому міністром оборони РФ Сергієм Шойгу, який заявив, що судна на чолі з важким авіаносним крейсером "Адмирал Кузнєцов" посилять військово-морський контингент біля Сирії, який бере участь в російській військовій операції в цій країні.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство оборони Росії цього тижня інформувало, що російський військовий авіаносець "Адмірал Кузнєцов" разом із корабельною групою ВМФ Росії в суботу вийшли з Північного моря до Середземного моря, де приєднаються до угрупування, що здійснює бомбардування у Сирії.

Велика Британія направила два військові кораблі для стеження за російським авіаносцем та іншими військовими кораблями РФ, які рухаються у бік кордонів країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-