Арешти в Канзасі:

Арешти в Канзасі: "хрестоносці" готували теракт проти іммігрантів

Укрінформ
В американському штаті Канзас правоохоронці заарештували групу чоловіків, які планували підірвати житловий будинок, де проживають переселенці із Сомалі.

Про це повідомляє телеканал ABC News.

"Трьох чоловіків із Канзасу заарештовано в п'ятницю за звинуваченнями у змові з метою нападу на житловий будинок в Гарден-Сіті, де проживають сомалійські іммігранти", - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в прокуратурі, ці люди називали себе "хрестоносцями", але вони не знали, що ФБР веде стеження за ними з лютого минулого року. Правоохоронці весь цей час тримали їх під пильним наглядом. Чоловіки були пов'язані з антиурядовою групою ненависті та вели розмови про здійснення нападу після виборів.

Зловмисники розглядали кілька можливих цілей, перш ніж визначили своєю мішенню багатоквартирний будинок, де проживають вихідці із Сомалі. Чоловіки обговорювали напад на нього з "автомобільними бомбами".

Чоловіки були заарештовані в п'ятницю після отримання від оперативника ФБР під прикриттям начебто вогнепальної зброї.

Як зазначає телеканал, у цьому районі проживає значна громада з Сомалі, багато представників якої працює на місцевому заводі з переробки продуктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-