"Вишеградська четвірка" у Польщі обговорить газові питання

Укрінформ
Політичні виклики для молоді та безпеку газового ринку у Центрально-Східній Європі обговорять президенти Вишеградської групи, які 14-15 жовтня зустрінуться у Ланьцуті та Ряшеві Підкарпатського воєводства.

Про це повідомляє Польське радіо.

"Зустріч президентів Польщі Анджея Дуди, Словаччини Андрея Кіски, Чехії Мілоша Земана та Угорщини Яноша Адера відбудеться у рамках польського головування у Вишеградській четвірці", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що зустріч розпочнеться у п’ятницю пополудні, 14 жовтня, у Замку в Ланьцуті. У ході першої пленарної сесії президенти проведуть дискусію на тему стратегічних політичних викликів для молодих поколінь у державах Вишеградської групи.

У суботу, 15 жовтня, лідери держав Вишеградської групи візьмуть участь у пленарній сесії в Ряшеві, під час якої обговорять безпеку на газовому ринку у Центрально-Східній Європі. У зустрічі також візьмуть участь представники Європейського парламенту та Європейської комісії, у тому числі комісар Європейського Союзу з питань енергетичного союзу Марош Шефчович.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-