За заяву спортсмена про дитячі бої у Грозному

За заяву спортсмена про дитячі бої у Грозному "розплатилася" його донька?

Укрінформ
У Москві невідомі скоїли напад на дочку Федора Ємельяненка, президента Спілки змішаних бойових єдиноборств Росії.

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на прес-службу ГУМВС по Москві

"За результатами проведеної перевірки про побиття неповнолітньої в центрі Москви, відділом дізнання ОМВС Росії по району Замоскворіччя порушено кримінальну справу за ст. 116 КК РФ. Проводиться комплекс необхідних оперативних заходів у цій справі", - сказав чиновник.

У свою чергу джерело у правоохоронних органах підтвердило, що йдеться про дочку відомого бійця Федора Ємельяненка.

Раніше ЗМІ повідомили, що на дочку Ємельяненка було скоєно напад, після чого дівчину було доставлено до НДІ невідкладної дитячої хірургії та травматології департаменту охорони здоров'я Москви. Напад стався 9 жовтня, коли дівчинка поверталася зі школи. Її вдарили в ділянку серця і в живіт. У понеділок дитину госпіталізували. У неї діагностовані численні забиття грудної клітки і черевної порожнини. Описати зовнішність нападників дівчинка не змогла.

Раніше на адресу Ємельяненка надходили погрози після того, як він виступив з критикою поєдинків між дітьми, які відбулися 4 жовтня в Грозному в рамках турніру зі змішаних єдиноборств Grand Prix Akhmat 2016. У дитячих боях, які влада Чечні називає "показовими", брали участь троє синів глави республіки Рамзана Кадирова. Ємельяненко засудив бої. Він назвав неприпустимою присутність у залі дітей до 12 років - навіть як глядачів.

У відповідь з критикою на адресу Ємельяненка виступив Кадиров. А радник і двоюрідний брат глави Чечні, депутат Держдуми, Адам Делімханов, у свою чергу, заявив, що Федору Ємельяненку "доведеться відповідати за кожне слово щодо його племінників". Пізніше глава Чечні наказав видалити ці пости.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-