Трамп відреагував на свій новий секс-скандал: У Білла Клінтона і гірше бувало

Трамп відреагував на свій новий секс-скандал: У Білла Клінтона і гірше бувало

Відео
Укрінформ
Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що відеоролик 2005 року, в якому він розповідав, як треба займатися сексом, не являє з себе нічого особливого.

Відеозапис опублікувала газета Washington Post.

"Ти можеш робити з жінками все, що хочеш, якщо ти зірка", - говорить телеведучому Біллі Бушу Трамп в розпал бесіди.

Далі бізнесмен і політик хвалився, як спокушав заміжню жінку і "багатьох лапав".

Крім того, Трамп зауважив у розмовів, що його автоматично тягнуть до себе красиві жінки, і він часто намагається їх поцілувати,

Розмова була записана через кілька місяців після того, як Трамп одружився на своїй третій дружині, Меланії, зазначає видання.

У п'ятницю, коли вийшов запис, речник компанії NBC Universal, якій належить бренд "Access Hollywood" відмовився від коментарів. Натомість на відео відреагував сам Трамп.

"Це був "стьоб із роздягальні", приватна розмова, яка відбулася багато років тому. Білл Клінтон говорив мені набагато гірші речі на полі для гольфу. Прошу вибачення, якщо когось образив", - виправдався Трамп.

Останнім часом Трампа переслідують скандали, пов'язані з одкровеннями преси: минулого тижня New York Times повідомила, що республіканець міг 18 років не платити прибутковий податок.

Вибори пройдуть у листопаді. За даними опитувань, кандидат від Демократичної партії Хілларі Клінтон випереджає свого конкурента на 5%.

Сама Клінтон охарактеризувала відео Трампа як "жах". "Ми не можемо дозволити цій людині стати президентом", - резюмувала вона.

Трамп зазнав критики також з боку членів власної партії. Спікер Палати представників Пол Райан сказав, що його "нудить" від коментарів Трампа. Він порадив кандидату в президенти бути більш уважним до своїх висловлювань та виявити більше поваги до жінок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-