Слідчі дістали

Слідчі дістали "чорну скриньку" з потяга, що врізався у вокзал у Нью-Джерсі

Укрінформ
Слідчі в штаті Нью-Джерсі вилучили з аварійного потяга реєстратор – один із ключових елементів для встановлення причин кривавої катастрофи на залізниці, що сталася в четвер.

Про це повідомив у п'ятницю центральний американський телеканал CNN із посиланням на офіційні джерела, ознайомлені з ходом слідства. 

"Слідчі вилучили реєстратор з потягу Нью-Джерсі - транзиту, який у четвер проскочив місце зупинки на станції Хобокен та протаранив пасажирський вестибюль. Очікується, що інформація буде завантажена з пристрою в п'ятницю", - йдеться в повідомленні.

Повний пасажирів поїзд врізався в бамперний блок, піднявшись угору та протаранивши вестибюль. Внаслідок аварії, яка сталася в годину пік, одна жінка загинула на місці, понад 110 інших людей отримали поранення.

Через катастрофу призупинена робота транзитної залізниці на станції Хобокен, яка є одним із найважливіших вузлів в околицях Нью-Йорка. Щоправда, окрема лінія на станції продовжує працювати. У цьому зв'язку тисячі людей були змушені відкорегувати свої плани і маршрути.

Як повідомляв Укрінформ, слідчі планують завершити розслідування інциденту впродовж семи-десяти днів. Розслідування затягується через обмежений доступ до місця катастрофи та зруйновану будівлю залізничної станції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-