Світове українство закликало США збільшити тиск на Росію

Світове українство закликало США збільшити тиск на Росію

Укрінформ
Посилення тиску на Росію за порушення Москвою міжнародного права є в інтересах самої світової спільноти.

Про це заявив президент Світового конгресу українців Євген Чолій, виступаючи перед учасниками XXII Конгресу українців Америки у Гатфорді.

«Чолій нагадав про необхідність наголошувати владним структурам США, що в найкращих інтересах міжнародного співтовариства є, аби Україна змогла зупинити просування імперіалістичного агресора далі на Захід. Він також заохочував до ухвалення законодавства, подібного до «закону Магніцького», за порушення російськими владними структурами прав людини та до виключення Російської Федерації з фінансової мережі SWIFT», - розповіли у Світовому конгресі українців.

Членів української громади США Чолій закликав і далі зосереджувати свою увагу на захисті територіальної цілісності України.

«Президент СКУ закликав активно підтримувати Україну, сини і дочки якої продовжують ризикувати власним життям, захищаючи свою Батьківщину. Це повинно включати підтримку гуманітарних ініціатив та протидію російській дезінформаційній машині шляхом представлення світу нової України», - зазначили у Конгресі.

Як раніше повідомляло агентство, СКУ працює над тим, аби світ усвідомив, що конфлікт на Донбасі є міжнародною кризою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-