Радник Трампа зустрічався у Москві із соратником Путіна – ЗМІ

Радник Трампа зустрічався у Москві із соратником Путіна – ЗМІ

Укрінформ
Американські спецслужби з'ясовують, чи мав радник кандидата у президенти США від республіканців Дональда Трампа контакти з російськими чиновниками на тему зняття санкцій проти Росії.

Про це повідомляє видання Yahoo News.

За даними джерел журналіста Майкла Ісікоффа, американські чиновники отримали повідомлення розвідки, в яких говориться, що у липні в Москві радник Трампа бізнесмен Картер Пейдж зустрівся з Ігорем Сечіним, головою державної компанії «Роснефть» і одним із соратників президента Росії Володимира Путіна.

Також повідомляється, що за даними розвідки Пейдж зустрівся з Ігорем Дівейкіним, правою рукою В'ячеслава Володіна, першим заступником глави Адміністрації президента РФ.

Старший співробітник правоохоронних органів США не заперечував цієї інформації, коли Yahoo News попросили коментар з даного приводу.

Нагадаємо, Трамп призначив Пейджа радником з питань зовнішньої політики в березні 2016 року. Пейдж, колишній інвестиційний банкір, який працював у Москві в американському інвестбанку Merryll Lynch, де консультував найбільші російські енергетичні компанії, які зараз знаходяться під американськими санкціями.

Нині Пейдж керує консалтинговою фірмою Global Energy Capita у Нью-Йорку, розташованою в декількох кроках від Trump Tower.

Попри неодноразові прохання коментувати цю історію Пейдж відмовився.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-