Румунія сподівається на швидкий безвіз з Канадою

Румунія сподівається на швидкий безвіз з Канадою

Укрінформ
Румунія сподівається, що в найближчі кілька тижнів уряд Канади «дасть конкретну відповідь» на питання про запровадження безвізового режиму для румунських громадян.

Про це заявив прем'єр-міністр Румунії Дачиан Чолош за підсумками зустрічі в Оттаві зі своїм канадським колегою Джастіном Трюдо, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Під час короткої, але конструктивної зустрічі з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо, я поцікавився про те, на якому етапі знаходиться вирішення питання про безвізовий режим для румунських громадян, які здійснюють короткострокові поїздки в Канаду. Отримана мною інформація дала мені привід для оптимізму з цього питання»,- зазначив Чолош.

Прем'єр висловив сподівання, що «в найближчі кілька тижнів канадський уряд дасть конкретну відповідь на запитання, в які строки буде прийнятий документ про безвізовий режим для громадян Румунії».

Як раніше повідомляло агентство, весною Єврокомісія порушила питання про можливість тимчасового запровадження віз для короткострокових поїздок громадян Канади, оскільки Оттава не скасувала візові вимоги для Румунії та Болгарії, які є членами ЄС. Втім, після напружених перемовин це рішення було відкладено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-